Hvad er coaching?

Hvad er coaching?

Coaching er en fremadrettet og målrettet proces, som primært beskæftiger sig med nutid og fremtid. Hvor er du nu og hvor vil du gerne hen, og hvilke overbevisninger holder dig tilbage ? Coaching udfordrer vores gamle overbevisninger, og du vil finde frem til at svarende er i dig selv. Alt det du ønsker at arbejde med, kan tages op til coaching session. Det kan være emner som ægteskab, børn, vægt, job eller andet? Du bestemmer selv, hvad du ønsker at have fokus på. Det eneste det kræver af dig er, at du ønsker coaching og forandring.

Du vil i forløbet finde frem til hvilke overbevisninger der holder dig tilbage, og du vil se nye muligheder så du kan komme i mål. Du vil blive udfordret og støttet hvor det er nødvendigt. Du vil se fokus området i et nyt perspektiv, så du får flere handlemuligheder. Noget kan afsluttes efter en session, men større fokus områder du ønsker at arbejde med, kræver flere sessioner.

I coaching bruges særlige spørgeteknikker og værktøjer. Coaching kan derfor på en anden måde end almindelige samtaler, hjælpe dig til at få overblik, få indsigt, blive motiveret, skabe udvikling. Processen hjælper dig til indsigt og udvikling, så du kan nå dine mål og realiserer dine drømme.

 

"Jeg er blevet Coachet flere gange af Maria og oplever hende som en meget nærværende coach med stort engagement og evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum"
Karen Albertsen
Redaktør / udvikler DR

Kom i gang

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et coaching forløb hos mig. 
Klik herunder – for at sende mig en besked