Kognitiv terapi

Er en metode, til at hjælpe dig til at finde ud af hvornår og hvorfor, du ofte handler og reagerer uhensigtsmæssigt, og finde alternative måder at reagere på. 

I kognitiv terapi er du samarbejdspartner med mig i den proces, der behøves, for at du kan registrere tanke-følelse-hvad du får lyst til-hvad du reelt gør i situationen, som er udfordrende for dig. 

Der kan opstå en masse negative tanker om en selv, hvis man aldrig gør, hvad man har lyst til at gøre. 

Det, der er fokus i kognitiv terapi er, at du bliver i stand til selv at se dine tanker i udfordrende situationer, når de opstår. Metoden kan give dig mulighed for at ændre dine holdninger og overbevisninger bag tankerne. 

Kognitiv terapi bruges til behandling af mange forskellige former for vanskeligheder i hverdagen. Det kan være stress, angst, depression, bekymring, lettere sindslidelser, traume der let fører til problemer med alkohol og stoffer. 

Tankegangen bag over eller underspisning, kan afdækkes så det giver dig redskaber til at ændre uhensigtsmæssige spisevaner. 

Samtalerne foregår i fuldt fortroligt miljø. Har du brug for behandling i sundhedssystemet vil jeg hjælpe dig med hvordan du henvender dig til rette sted. 

” Jeg har gået til psykolog og ofret en masse penge på dette. Jeg er begyndt hos Maria og mærker straks resultater”
Anonym

Kom i gang

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et coaching forløb hos mig. 
Klik herunder – for at sende mig en besked