Til private

Ønsker du dig mere i livet ?  

Coaching er for dig der ønsker forandring. Hvad kan du får hjælp til ? At komme i gang med vægttab og bevare den nye livsstil. At forberede relation til familien og kollegaer. At finde ud af, hvad du vil med studie retning, karriere og job. At være ledig, og finde vejen til et nyt job. At blive i stand til at håndtere livets udfordringer, og se tingene i et nyt perspektiv. Bryde mønstre og overbevisninger. Tag personligt lederskab af dit liv.

Ønsker du mere harmoni i din hverdag? 

Work-life balance via livshjulet og coaching sessioner. Få livet til at balancere, skab trivsel og overskud i hverdagen.

Stress opstår typisk, hvor der er ubalance mellem krav, påvirkninger og dine muligheder for at tackle situationen. Er du ramt af stress, er første trin at du accepterer du er ramt. Andet trin er at håndtere stressen, så du kan vende tilbage til livet. Dine nye værktøjer vil gøre dig i stand til at forbygge stress ikke kommer igen, og du vil opnå balance i livet. Jeg kan hjælpe dig som stress ramt, men også at forebygge at du aldrig rammes. Få mest muligt ud af livet i balance.


Har du problemer med angst, lavt selvfærd eller misbrugsproblemer ( alkohol, piller, stoffer, hash) ønsker du hjælp helt anonym?

Jeg kan tilbyde samtaler ud fra kognitiv adfærds terapi

Kom i gang

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et coaching forløb hos mig. 
Klik herunder – for at sende mig en besked