Til virksomheder

Bosteder 

Jeg har stor erfaring med bosteder og har selv været leder på flere og dermed opnået en masse erfaring.

Rette rekruttering, så rette medarbejdere er til stede for at løse opgaven. Det kan være en ide med hjælp udefra. Har I oplevet, at søsætte forandringer der ikke virker ?Det er vigtigt, at vælge rette forandringer og skabe ejerskab hos medarbejderne, så det holder på sigt. Når leder eller medarbejdere forlader deres stilling. betyder det meget. Hvad med at holde på ledere og medarbejdere ved at bruge en Coach eller supervisor der kender jeres område. 

Skal jeg hjælpe jer ? 

Hospitaler 

Har I ressourcer nok ? Svært ved at fastholde medarbejdere ?  

Jeg har erfaring, som både leder og medarbejder i sundhedsvæsnet. Det giver mening, at hente hjælp udefra til at se på hvad der kan gøres ud fra de muligheder der er. 

Jeg kan coache medarbejdere, ledere så de opnår muligheder der gør dem i stand til at løse deres opgave, undgår stress eller hjælper hvis det allerede er kommet.

Brug en Coach der selv kender systemet og derved en som medarbejderen har tillid til kender deres dagligdag. Det gir mening og fastholder medarbejdere.

Virksomheder

Jeg har arbejdet i mellemstore virksomheder med salg til sundhedssektoren og private. 

Mine erfaringer og kompetencer kan hjælpe jer med at medarbejderne udvikles til at nå deres maksimale potentiale og det vil skabe resultater. 

Kom i gang

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et coaching forløb hos mig. 
Klik herunder – for at sende mig en besked